DE +491704440375 CH +41764801554 m.elezi8888@gmail.com
Select Page

Transporti i Kufomave Mergimi    SHQIP    ZVICER

24☎︎

DE +491704440375

DE +491711112684

CH +41764801554

FR +33689350404
📧 m.elezi8888@gmail.com

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRA PËR NË ATDHE

Kompania Transport i Kufomave Mergimi – vdekje në Gjermani, transporti në atdhe

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA ZVICRA

Transferim i besueshëm i kufomave nga Zvicra në Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi etj.
Qoftë në Kosovë, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Maqedoninë apo Malin e Zi – Kompania funerale Mergimi organizon transportin në mënyrë të sigurtë dhe të besueshme të kufomat nga Zvicra në vendet e Ballkanit.
Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj në çdo kohë dhe çdo ditë, për të gjitha pyetjet rreth transfportit të kufomave nga Zvicra në vendin tuaj. Na kontaktoni me telefon ose me shkrim – ne do t’ju mbështesim me veprime dhe këshilla.

ZVICËR-ATDHE

Transporti i kufomës Zvicër-Kosovë

Transporti i kufomës Zvicër-Maqedoni

Transporti i kufomës Zvicër-Shqipëri

Transporti i kufomës Zvicër-Mal të Zi

Transporti i kufomës Zvicër-Lugin

Transporti i kufomave nga Zvicra me automjet ose avion

Pas konsultimit, ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme dhe organizojmë një transport të besueshëm të kufomave nga Zvicra, gjithmonë duke marrë parasysh zakonet tradicionale dhe fetare si dhe dëshirat individuale.
Transporti i kufomës nga Zvicra mund të bëhet me automjet ose aeroplan. Për të dy variantet, ne kujdesemi për organizimin profesional dhe kujdesemi për një transport të sigurt, të besueshëm dhe të përpiktë të kufomave në vendin e varrimit.

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
MAQEDONI
TRANSPORTI I KUFOMËS ZVICER - MAQEDONI
SHQIPËRI
TRANSPORTI I KUFOMËS ZVICER - SHQIPËRI
MAL TË ZI
TRANSPORTI I KUFOMËS ZVICER- MAL TË ZI
KOSOVË
TRANSPORTI I KUFOMËS ZVICER - KOSOVË
PRESHEVË
TRANSPORTI I KUFOMËS ZVICER - LUGINA E PRESHEVËS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

GJERMANI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA GJERMANIA

GJERMANI-ATDHE

Transporti i kufomës Gjermani-Kosovë
Transporti i kufomës Gjermani-Maqedoni
Transporti i kufomës Gjermani-Shqipëri
Transporti i kufomës Gjermani-Mal të Zi
Transporti i kufomës Gjermani-Lugin

AUSTRI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA AUSTRIA

AUSTRI-ATDHE

Transporti i kufomës Austri-Kosovë
Transporti i kufomës Austri-Maqedoni
Transporti i kufomës Austri-Shqipëri
Transporti i kufomës Austri-Mal të Zi
Transporti i kufomës Austri-Lugin

FRANCË

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA FRANCA

FRANCË-ATDHE

Transporti i kufomës Francë-Kosovë
Transporti i kufomës Francë-Maqedoni
Transporti i kufomës Francë-Shqipëri
Transporti i kufomës Francë-Mal të Zi
Transporti i kufomës Francë-Lugin

BELGJIKË

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA BELGJIKA

BELGJIKË-ATDHE

Transporti i kufomës Belgjikë-Kosovë
Transporti i kufomës Belgjikë-Maqedoni
Transporti i kufomës Belgjikë-Shqipëri
Transporti i kufomës Belgjikë-Mal të Zi
Transporti i kufomës Belgjikë-Lugin

ITALI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA ITALIA

ITALI-ATDHE

Transporti i kufomës Itali-Kosovë
Transporti i kufomës Itali-Maqedoni
Transporti i kufomës Itali-Shqipëri
Transporti i kufomës Itali-Mal të Zi
Transporti i kufomës Itali-Lugin

Transporti i kufomave nga Evropa në vendlindje

Transporti i kufomave në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës nga e gjithë Evropa

Për transportin e kufomës në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi apo Luginën e Preshevës nga Gjermania, Austria, Zvicra, Belgjika dhe Italia, kërkohen dokumente të caktuara dhe duhet të respektohen disa rregulla ndërkombëtare. Ne do të kujdesemi për të gjithë organizimin për ju dhe të kujdesemi për një transport të besueshëm dhe të përpiktë të kufomës – me respekt, në përputhje me zakonet e dëshiruara tradicionale dhe fetare.

INFORMACION

Transport i Kufomave Mergimi  ju jep informacion për hapat e parë dhe ju informon në detaje për proceset e mëtejshme.

Ne gjithashtu kujdesemi për të gjitha procedurat administrative dhe kujdesemi për dokumentet e nevojshme dhe respektimin e të gjitha rregulloreve. Dhe së fundi, ne organizojmë një transport të besueshëm, dinjitoz dhe të përpiktë të kufomavës në vendin e lindjes.

HAPAT E PARË DHE RIATDHESIMI DINJITOZ I TË NDJERIT

Në rast vdekje në shtëpi

  • Lajmrimi i mjekut shtëpiak
  • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Në rast vdekje në spital

  • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Na kontaktoni

  • ju informojm për koston
  • ju informojm sakt për dokumentet e nevojshme
  • ju informojm sakt për arritjen e kufomës në vendin caktuar

24 Orë në shërbimin tuaj

E sigurt, dinjitoze dhe me kosto transparente

Çfar transporti organizojm ne?

Transporti i kufomave me avion

TRANSPORTI I KUFOMAVE ME KOSTO AVIONI – DHE CILAT JANË KËRKESAT

Transporti i kufomave me automjet

TRANSFERIMI I KUFOMAVE ME AUTOMJET NË SHQIPËRI, KOSOVË, MAQEDONI, MAL TË ZI, LUGINËN E PRESHEVËS

Vdekja e Mërgimtarve në vendet e Evropës

KOMPANIA FUNERALE MERGIMI – VDEKJE NË MËRGIM, TRANSPORTI I KUFOMES NË VENDLINDJE

Ne planifikojmë dhe organizojmë transportin e kufomave nga vendet e Evropës për në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni dhe Luginën e Preshevës në përputhje me të gjitha rregulloret dhe me respekt. Kur dëshira e fundit e të ndjerit ishte që të gjendej paqja e përjetshme pranë të dashurve apo paraardhësve të tij, ju mbështetim me dinjitet plotsimin e dëshirës së fundit të të ndjerit.

Në dispozicion 24 Orë /7 Ditë: transporti i kufomave në Kosovë nga e gjithë Evropa me veturë speciale apo Aeroplan