DE +491704440375 CH +41764801554 m.elezi8888@gmail.com
Select Page

Transporti i Kufomave Mergimi    SHQIP    BELGJIKE  TRANSPORTI I KUFOMAVE BELGJIKE-SHQIPERI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA BELGJIKA PËR NË LUGINEN E PRESHEVËS

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË LUGINËN E PRESHEVËS NGA BELGJIKA

Dokumentet dhe kostot e bartjes së kufomës në Preshevë Tal nga Belgjika

Kompania Mergimi si kontakt i besueshem eshte ne krahun tuaj 24 ore me keshilla dhe veprime lidhur me bartjen e kufomave ne Luginen e Presheves nga Belgjika. Ne jemi në dispozicion çdo ditë dhe ju mund të na kontaktoni si me shkrim ashtu edhe me telefon.

Në një bisedë personale, ne do t’ju ofrojmë informacione për procesin e transportit të kufomës në Luginën e Preshevës nga Belgjika si dhe të gjitha informacionet e tjera relevante – si dokumentet dhe kostot e transportit të kufomës në Luginën e Preshevës nga Belgjika.

Në këtë mënyrë ne garantojmë që ju të keni një pasqyrë të qartë të të gjitha kostove që nga kontakti i parë.

BELGJIKË-LUGINË

 • Transporti i kufomës Belgjikë-Kosovë
 • Transporti i kufomës Belgjikë-Maqedoni
 • Transporti i kufomës Belgjikë-Shqipëri
 • Transporti i kufomës Belgjikë-Mal të Zi
 • Transporti i kufomës Belgjikë-Lugin

Transparenca e plotë e kostos nga biseda e parë – transferimi i kufomës nga Belgjika

Shtëpia funerale Mergimi ju mbështet me siguri dhe profesionalizëm në këtë kohë stresuese. Mund të na kontaktoni gjatë gjithë kohës çdo ditë dhe gjithashtu mund të na flisni në gjuhën shqipe. Ne do t’ju japim informacionin fillestar si dhe të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me transferimin e kufomave nga Belgjika.

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
MAQEDONI
TRANSPORTI I KUFOMËS BELGJIKË- MAQEDONI
SHQIPERI
TRANSPORTI I KUFOMËS BELGJIKË- SHQIPËRI
MAL TE ZI
TRANSPORTI I KUFOMËS BELGJIKË- MAL TË ZI
KOSOVE
TRANSPORTI I KUFOMËS BELGJIKË- KOSOVË
PRESHEVË
TRANSPORTI I KUFOMËS BELGJIKË- LUGINA E PRESHEVËS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Transporti i kufomave nga Evropa në vendlindje

ZVICËR

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA ZVICRA

ZVICËR-ATDHE

Transporti i kufomës Zvicër-Kosovë
Transporti i kufomës Zvicër-Maqedoni
Transporti i kufomës Zvicër-Shqipëri
Transporti i kufomës Zvicër-Mal të Zi
Transporti i kufomës Zvicër-Lugin

AUSTRI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA AUSTRIA

AUSTRI-ATDHE

Transporti i kufomës Austri-Kosovë
Transporti i kufomës Austri-Maqedoni
Transporti i kufomës Austri-Shqipëri
Transporti i kufomës Austri-Mal të Zi
Transporti i kufomës Austri-Lugin

FRANCË

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA FRANCA

FRANCË-ATDHE

Transporti i kufomës Francë-Kosovë
Transporti i kufomës Francë-Maqedoni
Transporti i kufomës Francë-Shqipëri
Transporti i kufomës Francë-Mal të Zi
Transporti i kufomës Francë-Lugin

GJERMANI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA GJERMANIA

GJERMANI-ATDHE

Transporti i kufomës Gjermani-Kosovë
Transporti i kufomës Gjermani-Maqedoni
Transporti i kufomës Gjermani-Shqipëri
Transporti i kufomës Gjermani-Mal të Zi
Transporti i kufomës Gjermani-Lugin

ITALI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA ITALIA

ITALI-ATDHE

Transporti i kufomës Itali-Kosovë
Transporti i kufomës Itali-Maqedoni
Transporti i kufomës Itali-Shqipëri
Transporti i kufomës Itali-Mal të Zi
Transporti i kufomës Itali-Lugin

Transporti i kufomave në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës nga e gjithë Evropa

Për transportin e kufomës në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi apo Luginën e Preshevës nga Gjermania, Austria, Zvicra, Belgjika dhe Italia, kërkohen dokumente të caktuara dhe duhet të respektohen disa rregulla ndërkombëtare. Ne do të kujdesemi për të gjithë organizimin për ju dhe të kujdesemi për një transport të besueshëm dhe të përpiktë të kufomës – me respekt, në përputhje me zakonet e dëshiruara tradicionale dhe fetare.

INFORMACION

Transport i Kufomave Mergimi  ju jep informacion për hapat e parë dhe ju informon në detaje për proceset e mëtejshme.

Ne gjithashtu kujdesemi për të gjitha procedurat administrative dhe kujdesemi për dokumentet e nevojshme dhe respektimin e të gjitha rregulloreve. Dhe së fundi, ne organizojmë një transport të besueshëm, dinjitoz dhe të përpiktë të kufomavës në vendin e lindjes.

HAPAT E PARË DHE RIATDHESIMI DINJITOZ I TË NDJERIT

Në rast vdekje në shtëpi

 • Lajmrimi i mjekut shtëpiak
 • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Në rast vdekje në spital

 • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Na kontaktoni

 • ju informojm për koston
 • ju informojm sakt për dokumentet e nevojshme
 • ju informojm sakt për arritjen e kufomës në vendin caktuar

24 Orë në shërbimin tuaj

ÇFARË DUHET BËRË NË RAST VDEKJEJE?

Vdekja është një të afërmi është pjesë e jetës që secili kurdoher përballohet, ne si Kompania funerale ju mbështesim në një kohë kaq stresuese emocionale – me këshilla dhe veprime. Jeni të mirëpritur të na kontaktoni. Ne do t’ju shpjegojmë se cilat janë hapat e parë dhe cilat dokumente na nevojiten për të marrë dokumentet e nevojshme dhe për të organizuar riatdhesimin e kufomave në atdhe në mënyr dinjitose.

E sigurt, dinjitoze dhe me kosto transparente

Çfar transporti organizojm ne?

Transporti i kufomave me avion

TRANSPORTI I KUFOMAVE ME KOSTO AVIONI – DHE CILAT JANË KËRKESAT

Transporti i kufomave me automjet

TRANSFERIMI I KUFOMAVE ME AUTOMJET NË SHQIPËRI, KOSOVË, MAQEDONI, MAL TË ZI, LUGINËN E PRESHEVËS

Vdekja e Mërgimtarve në vendet e Evropës

KOMPANIA FUNERALE MERGIMI – VDEKJE NË MËRGIM, TRANSPORTI I KUFOMES NË VENDLINDJE

Ne planifikojmë dhe organizojmë transportin e kufomave nga vendet e Evropës për në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni dhe Luginën e Preshevës në përputhje me të gjitha rregulloret dhe me respekt. Kur dëshira e fundit e të ndjerit ishte që të gjendej paqja e përjetshme pranë të dashurve apo paraardhësve të tij, ju mbështetim me dinjitet plotsimin e dëshirës së fundit të të ndjerit.

Në dispozicion 24 Orë /7 Ditë: transporti i kufomave në Kosovë nga e gjithë Evropa me veturë speciale apo Aeroplan