DE +491704440375 CH +41764801554 m.elezi8888@gmail.com
Select Page

Transporti i Kufomave Mergimi    SHQIP    AUSTRI  TRANSPORTI I KUFOMAVE AUSTRI-KOSOVE

24☎︎

DE +491704440375

DE +491711112684

CH +41764801554

FR +33689350404
📧 m.elezi8888@gmail.com

 

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA AUSTRIA PËR NË SHQIPËRI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË SHQIPËRI NGA AUSTRIA

Masat paraprake, dokumentet dhe kostot për një transport të kufomës në Shqipëri nga Austria

Cilat janë kostot e një transporti të kufomës në Shqipëri nga Austria? 

Cilat dokumente më duhen për transportin e kufomës në Shqipëri nga Austria?

 Transporti i kufomave në Shqipëri nga Austria me automjet apo avion?

Çfarë masash duhen bërë për transportin e kufomës në Shqipëri nga Austria?

Për këto dhe të gjitha pyetjet e tjera rreth transferimit të kufomave në Shqipëri nga Austria, kompania funerale Mergimi është në dispozicion çdo ditë 24 orë.

Organizojmë dhe kryejmë transferimin e kufomave në Shqipëri nga Austria në mënyrë të besueshme, profesionale dhe dinjitoze.

AUSTRI-SHQIPËRI

Transporti i kufomës Austri-Kosovë
Transporti i kufomës Austri-Maqedoni
Transporti i kufomës Austri-Shqipëri
Transporti i kufomës Austri-Mal të Zi
Transporti i kufomës Austri-Lugin

Transporti i kufomave nga Austria – shpenzimet, dokumentet, organizimi: Ju këshillojmë

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni në çdo kohë – mund të kontaktojmë çdo ditë 24 orë. Ne marrim përsipër organizimin e plotë të një transportitë kufomave nga Austria në vendet e Ballkanit.

Përveç kësaj, nuk keni pse të shqetësoheni për kostot e fshehura ose shtesë. Që nga biseda e parë e tutje, ne ju ofrojmë një pasqyrë të qartë të kostove.

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
MAQEDONI
TRANSPORTI I KUFOMËS AUSTRI- MAQEDONI
SHQIPËRI
TRANSPORTI I KUFOMËS AUSTRI - SHQIPËRI
MAL TË ZI
TRANSPORTI I KUFOMËS AUSTRI- MAL TË ZI
KOSOVË
TRANSPORTI I KUFOMËS AUSTRI - KOSOVË
PRESHEVË
TRANSPORTI I KUFOMËS AUSTRI - LUGINA E PRESHEVËS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

GJERMANI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA GJERMANIA

GJERMANI-ATDHE

Transporti i kufomës Gjermani-Kosovë
Transporti i kufomës Gjermani-Maqedoni
Transporti i kufomës Gjermani-Shqipëri
Transporti i kufomës Gjermani-Mal të Zi
Transporti i kufomës Gjermani-Lugin

AUSTRI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA AUSTRIA

AUSTRI-ATDHE

Transporti i kufomës Austri-Kosovë
Transporti i kufomës Austri-Maqedoni
Transporti i kufomës Austri-Shqipëri
Transporti i kufomës Austri-Mal të Zi
Transporti i kufomës Austri-Lugin

FRANCË

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA FRANCA

FRANCË-ATDHE

Transporti i kufomës Francë-Kosovë
Transporti i kufomës Francë-Maqedoni
Transporti i kufomës Francë-Shqipëri
Transporti i kufomës Francë-Mal të Zi
Transporti i kufomës Francë-Lugin

BELGJIKË

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA BELGJIKA

BELGJIKË-ATDHE

Transporti i kufomës Belgjikë-Kosovë
Transporti i kufomës Belgjikë-Maqedoni
Transporti i kufomës Belgjikë-Shqipëri
Transporti i kufomës Belgjikë-Mal të Zi
Transporti i kufomës Belgjikë-Lugin

ITALI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA ITALIA

ITALI-ATDHE

Transporti i kufomës Itali-Kosovë
Transporti i kufomës Itali-Maqedoni
Transporti i kufomës Itali-Shqipëri
Transporti i kufomës Itali-Mal të Zi
Transporti i kufomës Itali-Lugin

Transporti i kufomave nga Evropa në vendlindje

Transporti i kufomave në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës nga e gjithë Evropa

Për transportin e kufomës në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi apo Luginën e Preshevës nga Gjermania, Austria, Zvicra, Belgjika dhe Italia, kërkohen dokumente të caktuara dhe duhet të respektohen disa rregulla ndërkombëtare. Ne do të kujdesemi për të gjithë organizimin për ju dhe të kujdesemi për një transport të besueshëm dhe të përpiktë të kufomës – me respekt, në përputhje me zakonet e dëshiruara tradicionale dhe fetare.

INFORMACION

Transport i Kufomave Mergimi  ju jep informacion për hapat e parë dhe ju informon në detaje për proceset e mëtejshme.

Ne gjithashtu kujdesemi për të gjitha procedurat administrative dhe kujdesemi për dokumentet e nevojshme dhe respektimin e të gjitha rregulloreve. Dhe së fundi, ne organizojmë një transport të besueshëm, dinjitoz dhe të përpiktë të kufomavës në vendin e lindjes.

HAPAT E PARË DHE RIATDHESIMI DINJITOZ I TË NDJERIT

Në rast vdekje në shtëpi

  • Lajmrimi i mjekut shtëpiak
  • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Në rast vdekje në spital

  • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Na kontaktoni

  • ju informojm për koston
  • ju informojm sakt për dokumentet e nevojshme
  • ju informojm sakt për arritjen e kufomës në vendin caktuar

24 Orë në shërbimin tuaj

E sigurt, dinjitoze dhe me kosto transparente

Çfar transporti organizojm ne?

Transporti i kufomave me avion

TRANSPORTI I KUFOMAVE ME KOSTO AVIONI – DHE CILAT JANË KËRKESAT

Transporti i kufomave me automjet

TRANSFERIMI I KUFOMAVE ME AUTOMJET NË SHQIPËRI, KOSOVË, MAQEDONI, MAL TË ZI, LUGINËN E PRESHEVËS

Vdekja e Mërgimtarve në vendet e Evropës

KOMPANIA FUNERALE MERGIMI – VDEKJE NË MËRGIM, TRANSPORTI I KUFOMES NË VENDLINDJE

Ne planifikojmë dhe organizojmë transportin e kufomave nga vendet e Evropës për në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni dhe Luginën e Preshevës në përputhje me të gjitha rregulloret dhe me respekt. Kur dëshira e fundit e të ndjerit ishte që të gjendej paqja e përjetshme pranë të dashurve apo paraardhësve të tij, ju mbështetim me dinjitet plotsimin e dëshirës së fundit të të ndjerit.

Në dispozicion 24 Orë /7 Ditë: transporti i kufomave në Kosovë nga e gjithë Evropa me veturë speciale apo Aeroplan