DE +491704440375 CH +41764801554 m.elezi8888@gmail.com
Select Page

Transporti i Kufomave Mergimi    SHQIP    ITALI  TRANSPORTI I KUFOMAVE ITALI-LUGINA E PRESHEVES

 

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA PËR NË LUGINËN E PRESHEVËS

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË LUGINËN E PRESHEVËS NGA ITALIA

Profesionale dhe me kosto transparente: transporti i kufomave në Luginën e Preshevës nga Italia

Në rastin e transportit të kufomës në Luginën e Preshevës nga Italia, ne i kushtojmë shumë rëndësi respektimit të zakoneve tradicionale dhe fetare si dhe trajtimit të respektueshëm dhe dinjitoz.

Si një kompani funerale profesionale, ne nuk jemi vetëm pranë jush për çështje organizative, por edhe si një partner mbështetës të cilit mund t’i besoni. Për shembull, ne së pari do t’ju këshillojmë për të gjitha masat paraprake të rëndësishme për transportin e kufomës në Luginën e Preshevës nga Italia dhe do t’ju komunikojmë hapur të gjitha shpenzimet individuale. Në këtë mënyrë, ne ju ofrojmë transparencë të plotë të kostos dhe ju mundësojmë të keni një pasqyrë të qartë të kostove që në fillim.

ITALI-LUGINË

Transporti i kufomës Itali-Kosovë
Transporti i kufomës Itali-Maqedoni
Transporti i kufomës Itali-Shqipëri
Transporti i kufomës Itali-Mal të Zi
Transporti i kufomës Itali-Lugin

Transporti i kufomave nga Italia – shpenzimet, dokumentet, procedura

Ne kujdesemi për çdo gjë dhe jemi gjithmonë pranë jush për t’ju mbështetur, nga marrja e të gjitha dokumenteve të nevojshme dhe marrëdhënia me autoritetet e deri tek transportii sigurt i kufomave nga Italia.

Ne ju këshillojmë – na kontaktoni me telefon ose me shkrim: Ne jemi në dispozicion në çdo kohë për të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me transport kufome nga Italia në vendet e Ballkanit

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
SHQIPERI
TRANSPORTI I KUFOMËS ITALI- SHQIPËRI
KOSOVE
TRANSPORTI I KUFOMËS ITALI- KOSOVË
PRESHEVË
TRANSPORTI I KUFOMËS ITALI- LUGINA E PRESHEVËS
MAL TE ZI
TRANSPORTI I KUFOMËS ITALI- MAL TË ZI
MAQEDONI
TRANSPORTI I KUFOMËS ITALI- MAQEDONI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

GJERMANI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA GJERMANIA

GJERMANI-ATDHE

Transporti i kufomës Gjermani-Kosovë
Transporti i kufomës Gjermani-Maqedoni
Transporti i kufomës Gjermani-Shqipëri
Transporti i kufomës Gjermani-Mal të Zi
Transporti i kufomës Gjermani-Lugin

AUSTRI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA AUSTRIA

AUSTRI-ATDHE

Transporti i kufomës Austri-Kosovë Transporti i kufomës Austri-Maqedoni Transporti i kufomës Austri-Shqipëri Transporti i kufomës Austri-Mal të Zi Transporti i kufomës Austri-Lugin

Transporti i kufomave nga Evropa në vendlindje

FRANCË

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA FRANCA

FRANCË-ATDHE

Transporti i kufomës Francë-Kosovë Transporti i kufomës Francë-Maqedoni Transporti i kufomës Francë-Shqipëri Transporti i kufomës Francë-Mal të Zi Transporti i kufomës Francë-Lugin

BELGJIKË

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA BELGJIKA

BELGJIKË-ATDHE

Transporti i kufomës Belgjikë-Kosovë Transporti i kufomës Belgjikë-Maqedoni Transporti i kufomës Belgjikë-Shqipëri Transporti i kufomës Belgjikë-Mal të Zi Transporti i kufomës Belgjikë-Lugin

ITALI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA ITALIA

ITALI-ATDHE

Transporti i kufomës Itali-Kosovë Transporti i kufomës Itali-Maqedoni Transporti i kufomës Itali-Shqipëri Transporti i kufomës Itali-Mal të Zi Transporti i kufomës Itali-Lugin

Transporti i kufomave në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës nga e gjithë Evropa

Për transportin e kufomës në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi apo Luginën e Preshevës nga Gjermania, Austria, Zvicra, Belgjika dhe Italia, kërkohen dokumente të caktuara dhe duhet të respektohen disa rregulla ndërkombëtare. Ne do të kujdesemi për të gjithë organizimin për ju dhe të kujdesemi për një transport të besueshëm dhe të përpiktë të kufomës – me respekt, në përputhje me zakonet e dëshiruara tradicionale dhe fetare.

INFORMACION

Transport i Kufomave Mergimi  ju jep informacion për hapat e parë dhe ju informon në detaje për proceset e mëtejshme.

Ne gjithashtu kujdesemi për të gjitha procedurat administrative dhe kujdesemi për dokumentet e nevojshme dhe respektimin e të gjitha rregulloreve. Dhe së fundi, ne organizojmë një transport të besueshëm, dinjitoz dhe të përpiktë të kufomavës në vendin e lindjes.

HAPAT E PARË DHE RIATDHESIMI DINJITOZ I TË NDJERIT

Në rast vdekje në shtëpi

  • Lajmrimi i mjekut shtëpiak
  • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Në rast vdekje në spital

  • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Na kontaktoni

  • ju informojm për koston
  • ju informojm sakt për dokumentet e nevojshme
  • ju informojm sakt për arritjen e kufomës në vendin caktuar

24 Orë në shërbimin tuaj

ÇFARË DUHET BËRË NË RAST VDEKJEJE?

Vdekja është një të afërmi është pjesë e jetës që secili kurdoher përballohet, ne si Kompania funerale ju mbështesim në një kohë kaq stresuese emocionale – me këshilla dhe veprime. Jeni të mirëpritur të na kontaktoni. Ne do t’ju shpjegojmë se cilat janë hapat e parë dhe cilat dokumente na nevojiten për të marrë dokumentet e nevojshme dhe për të organizuar riatdhesimin e kufomave në atdhe në mënyr dinjitose.

E sigurt, dinjitoze dhe me kosto transparente

Çfar transporti organizojm ne?

Transporti i kufomave me avion

TRANSPORTI I KUFOMAVE ME KOSTO AVIONI – DHE CILAT JANË KËRKESAT

Transporti i kufomave me automjet

TRANSFERIMI I KUFOMAVE ME AUTOMJET NË SHQIPËRI, KOSOVË, MAQEDONI, MAL TË ZI, LUGINËN E PRESHEVËS

Vdekja e Mërgimtarve në vendet e Evropës

KOMPANIA FUNERALE MERGIMI – VDEKJE NË MËRGIM, TRANSPORTI I KUFOMES NË VENDLINDJE

Ne planifikojmë dhe organizojmë transportin e kufomave nga vendet e Evropës për në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni dhe Luginën e Preshevës në përputhje me të gjitha rregulloret dhe me respekt. Kur dëshira e fundit e të ndjerit ishte që të gjendej paqja e përjetshme pranë të dashurve apo paraardhësve të tij, ju mbështetim me dinjitet plotsimin e dëshirës së fundit të të ndjerit.

Në dispozicion 24 Orë /7 Ditë: transporti i kufomave në Kosovë nga e gjithë Evropa me veturë speciale apo Aeroplan